Korrekt beskæring og sikker træfældning

Flotte træer i haven kræver pleje. Skal vi hjælpe dig?

group.png

Familieejet virksomhed

Miljøvenlig pudsning

Tilfredshedsgaranti

Træfældning og træbeskæring

Bliver du også imponeret over at se store flotte træer i haverne rundt omkring? Måske du selv har et eller flere træer i din have; træer som har stået der igennem årtier og vokset sig store, stærke – og måske lidt
skæve.

Hos Jarlgren lytter vi til dine ønsker. Vi vejleder gerne i mulighederne for at skabe mere lys i din have enten ved at beskære eller fælde dit træ.

Hos Jarlgren får du:
– råd og vejledning til beskæring eller fældning af træer i din have
– en fast pris
– beskæring, der passer til dit træ
– sikker træfældning
– mulighed for selv at stå for oprydning – eller vi kan tage det med for dig.

Professionel beskæring af træer og træfældning

Er du i tvivl om du vil fælde træet eller have det beskåret? Lad en af vores haveeksperter kigge forbi dit hjem eller send os et billede med en forklaring på din udfordring – så kan vi rådgive dig ift. dine muligheder.

Beskæring af træer
Er dit træ blevet for stort og tager alt lyset i havet? Eller er det begyndt at vokse skævt og skygge for andre træer og planter?
Vores professionelle havemænd/-kvinder kan guide dig til den løsning, som passer bedst til din have og dine ønsker.
Der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du beskærer dine træer fx sorten, tidspunkt og hvor meget du kan beskære. Det hele hænger sammen og er med til at sikre dit træs fortsatte sunde vækst.

Fældning af træer
Skal dit træ fældes? Vi kan hjælpe dig med en sikker fældning af både større og mindre træer, så hverken dit eller naboens tag, blomsterbed eller drivhus kommer i fare. Der findes ingen regler for, hvem der må fælde træer, men det kan være farligt, hvis du ikke ved præcis, hvad du laver.

Vælger du at få Jarlgren til at stå for at fælde dit træ, får du besøg af en uddannet skovhugger, der står for selve fældningen. Vi arbejder altid med sikkerhedsudstyr og tager naturligvis højde for træets højde, hældning og faldretning.
Når dit træ er blevet fældet, bestemmer du selv om det skal blive liggende i din have, eller vi skal køre det væk for dig.

Vi tilbyder også rodfræsning

Når selve arbejdet skal udføres, kan vi kan komme, når du er hjemme, eller når du er på arbejde. Valget er dit – men det vil selvfølgelig støje lidt, mens vi er her.

Derfor skal du lade en professionel beskære eller fælde dit træ

Du ved, hvordan din have skal se ud – men vi kan hjælpe dig med at nå hen til målet. Du mangler lys i haven – vi kan guide dig til, om en beskæring eller træfældning er den bedste løsning.

Når du arbejder sammen med en professionel havemand eller -kvinde, er du sikker på, at der tages højde for træets sort, eventuelle sygdomme, generelle sundhed og meget mere.

Du slipper for at bekymre dig om faldretning, topknapning og om træet bløder og risikere at gå ud. Alt det har vi styr på for dig. Du skal bare fortælle os, hvad du ønsker – så får vi det til at ske.

Med andre ord: Overlad trygt dine træer til os.

Din tilfredshed er vigtigt for os

Undersøgelser viser, at mere end 60 % af alle boligejere bliver skuffet, når de får et firma til at klare havearbejde som fx træfældning og beskæring af træer og buske for sig. 

Den kategori vil vi ikke havne i. 

Hos os får du fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Dit hjem fortjener pleje, opmærksomhed og fuld diskretion.

Her er vores anmeldelser

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Giv mig 1% af din tillid og jeg vil gøre mig fortjent til de sidst 99%

Desværre vil over 60% af boligejere opleve at blive skuffet, få dårlig service eller få dårligt udført arbejde af flere forskellige virksomheder, før de finder den rigtige. 

Med os får dit hjem den pleje og opmærksomhed der er nødvendig når din hæk skal klippes.

Du får en erfaren medarbejder, som tager hvert et skridt for at sikre sig, at du får den højeste kvalitet. 

Husk at dit hjem og din ejendom er værdifuld, så det er vigtigt at give din tillid til troværdige og loyale mennesker. 

fortæl os om din opgave